2013 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Makaronai auga ant medžių?

Leidykloje „Mintis“ rengiama spaudai maisto istoriko, rašytojo Dave DeWitt knyga „Leonardo Da Vinčio virtuvė. Slaptoji Italijos virtuvės istorija“ pasirodys šį rudenį.

Leidinyje galima atrasti ne tik įdomių faktų apie maisto ruošimą, bet ir istorijų apie kulinarijos, maisto istoriją. Dalinamės viena iš jų:
„1957 metais BBC parodė trumpametražį filmą, pavadintą Spaghetti Picking in the Spring / Spagečių rinkimas pavasarį, kuris, daugelio manymu, turėjo atskleisti gyvenimą užmiestyje už Lugano miesto. Labai rimtas pranešėjas apibūdino medį, kuris veda daugybę svarų spagečių ir toliau tęsė aiškindamas, kad dėl įgytų žinių, perduodamų iš kartos į kartą, medžiai užaugina vienodo ilgio spagečius, kas buvo patogu spagečių rinkėjams. Kitą dieną BBC studiją užtvindė telefonų skambučiai žmonių, kurie domėjosi, kaip įsigyti spagečių medžių ir norėjo gauti jų pardavėjų telefonų numerius.“



A mockumentary (a portmanteau of the words mock and documentary) is a type of film or television show in which fictional events are presented in documentary style to create a parody (informacija iš wikipedia.org)

1 komentaras:

  1. Laba diena, draugai, pagal profesiją esu slaugytoja, su sužadėtiniu draugavome 6 metus, bet turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad susituoktume, ji naudojo kitą metodą, kad sūnus to nedarytų. susituokk su manimi, kol jis galiausiai išsiskyrė su manimi be jokios priežasties, aš jį labai myliu, todėl ieškau greito sprendimo internete ir man pasisekė, kad radau daktarą Ajayi, puikų burtų raitelį, kurį jo protėviai palaimino su super galiomis. jam ir jis man, kas sukelia mūsų nesantaiką, ir papasakojo, ką reikia padaryti, kad vėl turėčiau ramybę santykiuose, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai susituokiame ir laukiamės pirmojo kūdikio. Jei turite problemų santuokos namuose arba norite, kad mylimasis susigrąžintų po išsiskyrimo, susisiekite su Dr Ajayi dabar, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp / Viber numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti